Svar på kommentar:

klojs - en blogg värd att läsa om Berusad Sofia:
Jag tror inte ni är några pappor! Alla föreldrar jag känner skulle bli arga om ens barn var fulla och hade sex vid 16 årsåldern! Jag tror detta är ej stor BLUFF! en fejk!

Svar: Hej ''Klojs''. Jag blev rent utsagt förbluffad när jag såg din kommentar.
Sofia blir 18år och ca ett och ett halvt år. Hur tror du att det skulle bli för henne om jag förbjöd saker som sex och alkohol tills dess?

Som du kanske vet, så blir man något som kallas byxmyndig när man fyller 15år. Det betyder att man från och med då, får ha sex lagligt. Därför anser jag att jag inte kan förbjuda henne att ha samlag. Jag märkte dessutom att hon använde kondom vilket är väldigt positivt eftersom det bevisar att hon tar ansvar för sina handlingar.

När det gäller vad andra föräldrar tillåter och inte så spelar det ingen större roll. Jag uppfostrar min dotter på mitt sätt, liksom dina föräldrar uppfostrar dig på sitt sätt. Alla är vi olika.
Fast jag kan tillägga att jag pratat med en hel del utav Sofias vänners föräldrar, och de allra allra flesta ser ungefär likadant som jag på de frågorna.

Du märker säkert när du själv kommer upp i dem åldrarna.
/ Bengt

Kommentarer
Postat av: Mindou ♥

Okej, men jag har lite frågor ni gärna får svara på (på bloggen?)*Använder ni era, och era döttrars riktiga namn? För om ni nu inte är fejk, och om ni era barn heter Sofia och ja vad hon nu den andra hette, så borde ni faktiskt vara rätt korkade. Otroligt många personer bloggar, och dom blir bara fler och fler, och om eran blogg blir större och får fler läsare så kanske eran dotter hittar hit? Bara en tanke. Men jag vet inte om jag tror på er. Jag tror faktiskt inte någon pappa skulle vara så dum i huvudet att den startar en blogg som går ut på att berätta sina döttrars hemligheter(?). Inget illa menat mot er, ni verkar vara trevliga. Men ändå.*

2009-07-08 @ 14:13:11
URL: http://mirandagehlin.blogg.se/
Postat av: klojs - en blogg värd att läsa

Ajja!

2009-07-08 @ 14:23:16
URL: http://klojs.blogg.se/
Postat av: The Hills News

Ja, men myndig blir man när man är 18 år.

Och om man låter sin dotter ha samlag när hon endast är 15 år, då är man inte så klok i huvudet.

2009-07-09 @ 21:26:29
URL: http://thehillsnews.blogg.se/
Postat av: Anonym

varför skulle en förälder förbjuda sitt barn att ha sex över huvudtaget? det är ju inte farlig som t.ex alkohol. det kan vara- men behöver ju verkligen inte vara det

2009-07-11 @ 15:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0